Distribuie

Duminică 18 octombrie 2015 ora 17 a avut loc ediția a VI-a a spectacolului-eveniment „Stihuri și cântări” în amfiteatrul „Dumitru Stăniloae” al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”.

Această ediție a fost organizată de Biserica Sfânta Ecaterina-Paraclis Universitar -Protoieria 4 Capitală, prin purtarea de grijă a Părintelui Paroh Georgian Păunoiu, în colaborare cu  Asociația Părinți pentru Ora de Religie-Organizația Sector 3. Pe lângă actorii Naționalului Bucureștean: Magda Catone și Tomi Cristin și actrița Ana Calciu, au urcat pe scenă copii cu remarcabile talente muzicale, laureați ai  festivalelor naționale și internaționale de gen.

Lucia Popa și Silișteanu Ecaterina au obținut Premiul I la Concursul Național de Interpretare a Muzicii Românești pentru Pian „Brave Claviaturi”. Grigorie Silișteanu, deși are doar 6 ani, a obținut premiul al II-lea la Festivalul Concurs Național de Interpretare Pianistică „Iulia Hașdeu”. Dan Ioan Bultoc- 11 ani, a câștigat nenumărate trofee naționale și internaționale, atât la pian cât și la canto. Numai în anul 2015 a obținut peste 12 premii, menționăm premiul I la Festivalul Internațional de Muzică „Liga campionilor”.

Un moment emoționant și înălțător a avut loc în încheierea spectacolului, când toți participanții, atât artiștii cât și publicul, au cântat în cor „Avem o țară” pe versuri de Radu Gyr.

 

Distribuie