Distribuie

„Stihuri și cântări” la Biserica Sfântul Antonie cel Mare – Titan

Cel de-al treilea spectacol din seria „Stihuri și cântări” a avut loc la frumoasa biserică de lemn a parohiei Sfântul Antonie cel Mare – Titan, Protoieria 3 Capitală, în prima zi de școală a anului 2015. Împletind emoțiile începutului de an școlar cu bucuria de a evolua pe scenă alături de nume mari ale teatrului românesc, copiii au făcut dovada talentului lor muzical, în aplauzele unui auditoriu numeros.

DSC_2881

 

Alături de poeziile creștine recitate de actorii Magda Catone, Ana Calciu și Tomi Cristin, care sunt mereu alături de Asociația Părinți pentru Ora de Religie, am avut bucuria să ascultăm câteva fragmente muzicale din creațiile unor compozitori celebri ca Beethoven, Bach, Mozart, Chopin, Offenbach, excepțional interpretate la pian de elevii conduși cu măiestrie și dăruire de domnul profesor Alexandru Cinezan.

DSC_2958

Invitatul nostru de onoare a fost domnul Doru Iamandei, vicepreședinte al Asociației Părinți pentru Ora de Religie, împreună cu familia.

DSC_3018

Ne-am bucurat împreună de un eveniment de excepție, desfășurat cu Înalta Binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Distribuie