Distribuie

WORKSHOP PUBLIC SPEAKING

Cum să vorbim în public folosind tehnicile actorilor

Motto: Din gura voastră să nu iasă niciun cuvânt rău, ci numai ce este bun, spre zidirea cea de trebuință, ca să dea har celor care ascultă. (Efeseni 4:29)

Unul dintre obiectivele principale ale Asociației Părinți pentru Ora de Religie este dezvoltarea dialogului social. Acest curs îşi propune învăţarea pas cu pas a elementelor de bază pe care copiii și adolescenții trebuie să le ştie pentru a vorbi în public. Ei îşi vor evalua stilul de vorbire, vor descoperi importanţa planificării, a analizării auditoriului, a repetiţiei şi a aspectului personal, toate acestea folosind tehnicile actorilor.

Nu este un curs „magic” în care cineva învață ceva ce nu știe. Este mai degrabă o experiență prin care participanții sunt determinați să descopere ce au în ei important, care poate să-i ajute în susținerea unui discurs, interviu, examen oral și cum pot fi depășite eventualele mici probleme sau inhibiții.

ZL_Tomi_Cristin_bun_w2000_h1333_q100 (640x522)

(sursa foto – ziarul „Lumina” 31 ianuarie 2016)

Workshop-ul este susținut de Tomi Cristin, actor al Teatrului Național „I.L.Caragiale” București, trainer autorizat, absolvent al modulelor psihopedagogice I și II și licențiat în teologie al Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustinian Patriarhul” din București.

La cerere, workshopul poate fi organizat și pentru părinți.

 

Distribuie